Ръководството на Барселона ще обяви Ханзи Флик за нов наставник на

...
Ръководството на Барселона ще обяви Ханзи Флик за нов наставник на
Коментари Харесай

Барселона ще оповести замяната на Шави с Ханзи Флик в понеделник

Ръководството на Барселона ще разгласи Ханзи Флик за нов ментор на клуба, оповестява локалното издание " Мундо Депортиво " екслузивно, преди минути. Още през вчерашния ден от медията оповестиха, че договарянията сред немският експерт, сътрудникът му Пини Захави, спортният шеф на " каталунците " Деко и неговият асистент Боян Къркич са приключили сполучливо. Флик ще подпише контракт за една плюс една година и ще размени отпред на състава Шави Ернандес.

Легендарният полузащитник ще изведе отбора от " Камп Ноу " за последно в неделя вечер при гостуването на Севиля, което ще е финален дуел за акцията. " Мундо Депортиво " прибавя, че в понеделник заран Шави ще се срещне с Жоан Лапорта и хора от спортното управление на клуба, на която ще бъде известен, че е взето решение за разлъка сред двете страни.

Ханзи Флик е незает след уволнението си от националния тим на Германия. Най-добрият му интервал като ментор е в двете години отпред на Байерн (Мюнхен), когато завоюва две поредни трофеи в Бундеслигата, Шампионската лига, Суперкупата на УЕФА, Световното клубно състезание и Купата на Германия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР